About

who I am

IMG_4003Totul a inceput acum aproape 11 ani, cand avea 19 ani si incerca sa devina independenta financiar de parintii ei pentru a-si construi o cariera pe cont propriu.

Oportunitatea i-a batut la usa in momentul in care i s-a propus sa lucreze la Studiourile Media Pro in departamentul MakeUp, iar ea am acceptat asta cu entuziasm. Atunci si-a dat seama ca vrea sa faca asta pentru o viata intreaga fara sa se plictiseasca vreodata. Nu a fost usor deloc, dar stia ca fara sacrificii nu ar fi putut face nimic durabil si a meritat fiecare clipa de oboseala la filmari.

Ii multumeste in mod special, Iulianei Stefan MakeUp Artist pentru ca a avut rabdare cu ea, la inceput, pana a invatat-o totul despre aceasta lume a frumusetii.

Make-up-ul era pentru ea o lume fascinanta, iar acum, dupa ani de experienta, cu atat mai mult. ”Pacatele Evei” a fost inceputul unui drum pe care avea sa il urmeze in viata. A fost momentul in care si-a dat seama in ce directie trebuie sa-si canalizeze energia si munca. A inteles importanta pensulelor si fuziunea culorilor, rolul fiecarei pensule si diferenta dintre un make-up artist profesionist si un amator. Aici a invatat cate tipuri de make-up exista si cate tehnici pentru fiecare in parte. A intrat cu cateva cunostinte de baza si cu o dorinta mare de a se defini in acest domeniu. Acum, nimic din tot ce inseamna make-up de televiziune, de film si teatru, fashion make-up sau beauty make-up, efecte speciale si toata paleta de self make-up (zi, seara) nu-i mai este strain.

Media Pro Pictures a insemnat pentru ea trei proiecte: ”Aniela”, ”Daria, iubirea mea” si ”Pacatele Evei”. Fiecare proiect s-a desfasurat pe durata unui an, in care fiecare zi s-a tradus prin 12-14 ore de machiaj. A ajuns sa lucreze si 16 ore, dar pe care nu le simtea pentru ca pasiunea a dus-o acolo si tot ea i-a mentinut viu interesul pana in prezent.

In timp, a inceput sa faca si mai mult pentru pasiunea ei – machiajul – intrucat au inceput sa “curga” editoriale pentru reviste de moda si beauty, cum sunt All Hallow, Viva, Unica, FHM, The One sau Intercoiffure.
Colaboreaza cu multi fotografi si este mereu deschisa la idei si concepte noi. Nespecializarea ei pe un anumit tip de machiaj ii ofera avantajul de a finaliza cu succes fiecare noua provocare.
Lucreaza cu agentii de publicitate si case de productie – Multimedia, Focus, McCann Erickson, Headvertising, a fost make-up artist in cadrul unor fashion show-uri pentru Rhea Costa si Alexandru Ciucu, emisiuni tv, spoturi TV, sedinte foto (Malvensky, Rhea Costa, Ludique si alti designeri romani) si clipuri muzicale.

Acum trei ani a inceput sa predea cursuri de machiaj, tocmai in ideea de a le impartasi elevelor din pasiunea si experienta ei pe care a deprins-o de-a lungul timpului din numeroasele activitati in machiaj pe care le are.

A avut onoarea sa lucreze cu mari artisti, actori cei mai multi dintre ei, oameni de televiziune de la care a invatat cat a putut de mult din experientele lor minunate.
Mai jos, este o lista cu o parte dintre ei, iar cu ocazia asta, le multumeste pentru ca au crezut in ea si au incurajat-o de-a lungul timpului.

Adela Popescu
Adina Galupa
Adrian Pintea
Adrian Sina
Adrian Stefan
Alex Velea
Alexandru Ciucu
Alin Panc
Alina Chivulescu
Ana Ciontea
Ana Maria Moldovan
Anca Sigartau
Andreea Doinea
Andreea Ibacka
Augustin Viziru
Cabral Ibacka
Carmen Ionescu
Catalin Catoiu
Claudiu Bleont
Constantin Cotimanis
Cristi Iacob
Cristina Ciobanasu
Cristina Cioran
Cristina Sima
Dan Condurache
Dana Dembinski
Denis Stefan
Diana Dumitrescu
Doinita Oancea
Elvira Deatcu
Eugenia Serban
Florin Dumitrescu
Florin Zamfirescu
Florina Cercel
Gheorghe Dinica
Ilinca Vandici
Ioan Isaiu
Ioana Flora
Ioana Ginghina
Irina Antonie
Iuliana Luciu
Laura Cosoi
Lili Sandu
Loredana Groza
Madalin Mandin
Maia Morgenstern
Malvina Cservenschi
Maria Dinulescu
Marian Ralea
Marin Moraru
Medeea Marinescu
Mihai Constantin
Mihai Petre
Monica Petrica
Moonlight Breakfast Band
Nicoleta Luciu
Oana Pellea
Oana Zavoranu
Pavel Bartos
Raluca Aprodu
Razvan Fodor
Razvan Mazilu
Razvan Vasilescu
Sebastian Papaiani
Smiley
Sonia Argint Ionescu
Stela Popescu
Tora Vasilescu
Vali Barbulescu
Violeta Andrei
Virginia Rogin
Vlad Zamfirescu
Vladimir Gaitan
Xing Elena Ling
Zoltan Butuc

Lista va continua…